Hometech Alfa 7M 7" 1GB 16GB Android Tablet

  |   0 yorum   |   Yorum Yap

  • Marka: : Hometech
  • Stok Durumu: : Stokta var
  • Fiyat$139,95

    İndirimli Fiyat: $89,91

  • En geç 13/05/2024 Pazartesi günü kargoya verilir.

Hometech 7M 16GB 7" IPS Tablet Uzay Gri

Hometech 7M 16GB 7" IPS Tablet Uzay Gri Özellikleri

 

 

Bilişim teknolojilerinin en işlevsel ürünlerinden biri olan ve kullanıcı deneyimini işlevsel hâle getirmek için tasarlanan Hometech HBV00000QCLWF, bir tabletten beklenen tüm özellikleri bir arada sunuyor. İşlemci kapasitesi, ekran çözünürlüğü, kamera kalitesi ve bağlantı özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanan cihaz, tasarım özellikleri itibarıyla da ergonomik kullanımı destekliyor.  Birçok açıdan kullanıcı gereksinimleri gözetilerek oluşturulan Hometech 7M 16GB 7" IPS Tablet Uzay Gri özellikleri üst seviyede performans ve verimlilik sunuyor.

 

Yüksek İşlemci Kapasitesi, Üst Seviyede Performans

 

Hometech Alfa serisi içerisinde yer alan 7M, Android işletim sisteminin Android 8.1 GO versiyonunu kullanıyor. Dört çekirdekli MediaTek 8167 işlemcisiyle üst seviyede performans sunan ürün, herhangi bir şekilde donma ve yavaşlama sorunlarıyla karşılaşmanıza izin vermiyor.



Birden fazla işlemi aynı anda gerçekleştirmenize imkân tanıyan cihaz, bir işle uğraşırken arka planda farklı uygulamaların açık kalabilmesini de mümkün kılıyor. Hafıza kartı desteği de ortaya koyan Hometech 7M 16GB 7" IPS Tablet Uzay Gri modelleri muhafaza edebilmenizi sağlıyor. 



Metal kasası sayesinde uzun ömürlü bir kullanıcı deneyimi yaratan ürün, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantı özelliklerine sahip. Söz konusu özellikler aracılığıyla farklı cihazlarla entegre şekilde çalışabilen tabletin bilişim dünyasının modern uygulamalarına sorunsuz şekilde ev sahipliği yapabilmesi hem iş hem de eğitim hayatındaki işlerinizi önemli ölçüde kolaylaştırıyor.

 

Neden Hometech 7M'i Tercih Etmelisiniz?

 

İş ve eğitim hayatına ek olarak günlük yaşamda da oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan tablet, arkadaşlarınızla sohbet etmenizi sağladığı gibi, oyun oynamanızı ve video izlemenizi de mümkün kılıyor.

 

    • IPS teknolojisindeki ekran, 1024 x 600 piksel çözünürlüğe sahip. 7.0 inç boyutuyla tüm görsel içeriklerinizi net şekilde görüntülemenizi kolaylaştıran ürün, sorunsuz bir izleme deneyiminin kapılarını açıyor.

 

    • 1 GB RAM ve 16 GB dahili depolamayla standart bir performans sunmayı başaran cihaz, Micro SD hafıza türünü de destekliyor. Tablete 32 GB hafıza kartı entegre edip depolama alanızı artırabilirsiniz.

 

    • 2.0 MP arka, 0.3 MP ön kamera çözünürlüğüyle farklı çekimler yapmanızı katkıda bulunan ürünün Wi-Fi ve Bluetooth özellikleri bağlantı olanaklarınızı genişletiyor. 4.0 Bluetooth versiyonu ve Wi-Fi 4 (802.11n) işlevsel veri aktarımı ortaya koyuyor.

 

    • 2500 mAh pil kapasitesine sahip olan Hometech 7M, uzun süreli şarj kapasitesiyle kullanıcı deneyimini işlevsel hâle getiriyor. Gün içerisindeki işleriniz hiçbir şekilde yarıda kalmıyor.

 

  • Android işletim sisteminde tüm uygulamaları kullanabileceğiniz tablet, sizin için çevrim içi dünyanın kapılarını ardına kadar açıyor.

 

 
İşlevsel Teknik Özellikler

 

  • Ekran: 1024 x 600 piksel IPS ekran
  • İşlemci: Dört çekirdekli MediaTek 8167
  • RAM: 1 GB
  • Dahili hafıza: 16 GB
  • İşletim sistemi: Android 8.1 GO
  • Pil kapasitesi: 2500 mAH
 
Kutu İçeriği

 

Hometech 7M'in kutu içeriğinde cihaz, şarj kablosu, şarj adaptörü, garanti belgesi ve kullanıcı kılavuzu yer alıyor. Kullanıcı dostu kutu içeriği ve Hometech 7M 16GB 7" IPS Tablet Uzay Gri fiyatları tüm ihtiyaçlarınızı en uygun bütçe eşliğinde sorunsuz şekilde karşılamayı başarıyor.

 

Hometech: Tablet Teknolojilerinde Öncü

 

Her geçen gün değişen teknoloji eğilimlerini takip ederek güncel kullanıcı gereksinimlerini karşılamaya yönelik çözümler üreten Hometech, piyasaya sunduğu tablet modelleriyle yüksek performans, uzun ömürlü kullanım ve şık tasarımı bir araya getiriyor. 2004'te kurulan marka, Intel ve Microsoft'un önemli iş ortakları arasında yer alıyor. 2012'de ilk Android tabletini tanıtarak ürün grubunun Türkiye'de yaygınlaşmasına katkıda bulunan Hometech, hayatı kolaylaştıran teknolojiyi kullanıcılarla buluşturmayı amaçlıyor.

 

Kullanım ve Yönlendirme

 

İşlevsel ve verimli bir kullanıcı deneyimi için tabletinizin şarj süresine ve enerji gereksinimlerine dikkat etmeniz gerekiyor. Ürünü uygun voltaj değerlerindeki bir prizde şarj etmeli ve ürünün yüksek gerilimle temasını engellemelisiniz. Öte yandan Hometech 7M'in kurulumu için açılış ekranındaki yönergeli takip etmeniz yeterli.

 

 

 

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Benzer Ürünler

Etiketler: Hometech Alfa 7M 7" 1GB 16GB Android Tablet